Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten van HealthKIC en haar partners.

 

Webinar Kavelmodel: gezondheid als het nieuwe normaal

Op maandag 28 juni 2021 organiseert Alles is Gezondheid, Health KIC en 8HRK Gezond (Achterhoek) een webinar over de vraag hoe het Kavelmodel een regio kan helpen om zelf aan het roer te staan in het organiseren van de gezondheid en zorg van inwoners.

Wanneer: 28 juni 14.00 uur

Georganiseerd door: Alles is Gezondheid

Aanmelden kan via deze link.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Webinar HealthKIC: de dynamiek tussen organisatie en professional in tijden van transitie

Op vrijdag 9 juli 2021 organiseert HealthKIC een online webinar. In dit webinar gaan we in op de dynamiek tussen organisatie én professionals binnen een complexe transitie. Beiden zijn cruciaal als het gaat om het realiseren van verandering maar wat deze verandering vraagt is op organisatieniveau anders als op professional niveau. 

Wanneer: 9 juli 10.00 uur

Georganiseerd door: HealthKIC

Aanmelden kan via deze link.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We willen dat iedereen kans heeft op een gezond en zinvol leven. Daarom organiseren, financieren en monitoren we anders dan we tot nu toe in Nederland gewend zijn. Wil je weten hoe? Ontvang verhalen en praktijkervaringen over het verleggen van de focus van zorg naar gezondheid. Een maandelijkse boost inspiratie voor een gezondere samenleving!

Ik meld me aan