Welkom bij HealthKIC 2.0: leren is transformeren
  • Nieuws

Welkom bij HealthKIC 2.0: leren is transformeren

Een nieuwe fase breekt aan voor HealthKIC. Transformeren is leren - dat is de nieuwe HealthKIC 2.0. Bekijk hoe onze doorontwikkeling gaat zorgen voor meer eigenaarschap en concrete plannen in de regio.

Om (nog) beter aan te sluiten bij de recente ontwikkelingen in de regio’s en op landelijk niveau is voor HealthKIC het moment aangebroken om zich anders te organiseren.

In de afgelopen maanden is samen met betrokken partners van HealthKIC gewerkt aan een toekomstbestendige organisatievorm waarin we het ontwikkelde gedachtegoed van HealthKIC kunnen voorzetten.

Leren, reflecteren, implementeren

Implementeren en leren zijn belangrijke elementen om de transformatie naar gezondheid vorm te geven. Daarom gaat HealthKIC verder in de vorm van een consortium, waarbij Q-Consult Zorg en Leiden University Medical Center samen deze twee elementen verbinden. De randvoorwaardelijke expertise op het vlak van ‘anders monitoren’ en ‘anders financieren’ wordt aangevuld door de samenwerkingspartners Population Health Data NL en Finance Ideas.

Gezamenlijk bieden de consortium- en samenwerkingspartners een integrale aanpak waarmee een regio, die de noodzakelijke beweging naar gezondheid wil gaan maken, wordt ondersteund. Dit doen de samenwerkingspartners onder het label HealthKIC.

Meer weten over onze nieuwe aanpak?

Bekijk onze animatie over het nieuwe HealthKIC: