Bijeenkomst Update Kavelmodel
  • Nieuws
  • Blog

Bijeenkomst Update Kavelmodel

Op woensdag 8 juli gaf het Kavelteam een update aan alle betrokken partners over de huidige stand van zaken. Daarnaast vierden we dat we de volgende fase in gaan in de uitvoer van het Kavelmodel.

Het afgelopen half jaar hebben wij als team enorm hard gewerkt aan het uitwerken en opzetten van het Kavelmodel. Dit hebben we gedaan in drie verschillende werkstromen: financiering, monitoring en kavelselectie. De verschillende werkstromen hebben deze middag gedeeld waar ze op dit moment staan en zijn vervolgens in gesprek gegaan met de partners over de positieve punten maar ook over de aandachtspunten en mogelijke valkuilen.

De bijeenkomst heeft veel waardevolle input opgeleverd om mee te nemen naar de volgende fase. Hieronder kun je per onderdeel de presentaties terugkijken en vind je de globale tijdlijn. Op de tijdlijn is te zien waar we vandaan komen en wat de volgende fases zijn in het opzetten en uitvoeren van het Kavelmodel. De slides van de verschillende presentaties kun je hier terug vinden

Was je niet bij deze bijeenkomst en wil je meer weten over het Kavelmodel? Bekijk dan deze animatievideo.

Presentatie Kavelselectie

Wil je naast de video ook de slides van deze presentatie inzien? Dat kan hier.

Presentatie Monitoring

Wil je naast de video ook de slides van deze presentatie inzien? Dat kan hier.

Presentatie Financiering

Wil je naast de video ook de slides van deze presentatie inzien? Dat kan hier.