Noaber Foundation en Health KIC organiseren Seminar Innovatie in complexe organisaties
  • Nieuws

Noaber Foundation en Health KIC organiseren Seminar Innovatie in complexe organisaties

Op donderdag 8 oktober organiseren de Noaber Foundation en Health KIC het seminar Innovatie binnen complexe organisaties. Voor dit seminar verwelkomen we een speciale gast, Nick LaRusso M.D. , voormalig directeur van de Center for Innovation van de Mayo Clinic.

"Truly great organizations do not just achieve great results; they are also relentless in the pursuit of continual improvement."

~

"A lot of businesspeople talk about innovation, but few companies have achieved the level of truly transformative innovation as brilliantly--or as famously--as the legendary Mayo Clinic."

Dit zijn twee citaten uit de aanbevelingen van het boek Think Big, Act Small, Move Fast; a Blueprint for Transformation from the Mayo Clinic Center for Innovation, een publicatie waarvan Nick LaRusso M.D. mede-auteur is.

En… Nick kan het weten en weet er meer van. Hij was namelijk mede-initiator van het Center for Innovation en was er jarenlang de directeur van. In die jaren leerden we hem als Noaber Foundation goed kennen en raakten – ook wij – onder de indruk van de innovaties die binnen de Mayo Clinic worden gerealiseerd.
De Mayo Clinic is een van de beste ziekenhuizen ter wereld met meer dan 1 miljoen patiënten per jaar, 40.000 medewerkers en meer dan 5.000 specialisten.

Niet alleen Nick zal spreken. We zullen ook een aantal sprekers uitnodigen die binnen hun (voormalige) complexe organisaties betrokken waren of zijn bij innovaties. Bovendien kiezen we voor een programma waarin ruime mogelijkheden zijn tot het stellen van vragen.

Ben jij een professional, een innovatie manager of een bestuurder die bezig is met innovatie binnen de gezondheids- en zorgsector? Kom dan naar dit seminar. Deelname is kosteloos maar wij verzoeken je om jezelf wel even aan te melden via onze Eventbrite pagina.