Annefrans van Ede

Annefrans van Ede

Verder lezen

De afgelopen jaren ben ik opgeleid als apotheker en heb ik in die hoedanigheid een klein onderdeel van het zorgsysteem en de bijbehorende dilemma's ervaren. Deze kennis en ervaringen neem ik mee in mijn huidige functie als PhD-kandidaat bij het LUMC op het gebied van implementatie van Population Health Management. 

 

Expertise en motivatie

Mijn expertise zit op het evalueren en reflecteren vanuit een onderzoeksperspectief. Door een combinatie van luisteren, analyseren, teruggeven en toevoegen draag ik mijn steentje bij aan de ontwikkeling die HealthKIC in Nederland in gang wil zetten. 

Rol bij HealthKIC

Als onderzoeker in opleiding ben ik binnen HealthKIC bezig met het opzetten en uitvoeren van actieonderzoek. Dit onderzoek richt zich op het ondersteunen en evalueren van de rol van HealthKIC om de transformatie naar gezondheid te bewerkstelligen. Hierin probeer ik de verbinding te maken tussen de wetenschap en de praktijk door geleerde lessen uit internationale trajecten te vertalen naar de Nederlandse situatie en de geleerde lessen van het Kavelmodel internationaal beschikbaar te maken. 

Contact

Je kunt contact met me opnemen via contact@kic.nl.